3. toukokuuta 2017

HÖPÖTTELY X 6

Huomenta tyypit! Nyt aletaan pikkuhiljaa taas pyhien jälkeen päästä normaaliin postaustahtiin. Eilen puunasin kodin lattiasta kattoon ja nyt voi taas hetken hyvillä mielin vain olla. Tänään meillä on kahden kaverin kanssa sovittu kuvaustreffit eli oikein tehokuvauspäivä tiedossa. Niin siistiä, kun on pitkästä aikaa uutta matskua jaettavaksi täälläkin suunnassa. Asuvinkkipostaussarjan viimeisetkin kuvat on saatu napsittua, mutta niiden julkaisuun menee hetki olosuhteiden pakosta. En nimittäin ole saanut kuvia vielä itselleni. 

Tilasin vamokselta uudet kevättennarit ja niiden täytyisi saapua ihan lähipäivinä. Tuskin maltan odottaa, heh. Kevätkenkävarasto näyttää nimittäin tällä hetkellä lähes nollaa. Kaikki lempparikengät ovat niin puhki kulutettuja, että niiden tie vie suoraan roskikseen. Olikin siis jo aika hommata uudet. 

Uudistin eilen makkaria hieman tuomalla uusvanhat matot. Sain kotikotoa meille kivat matot, sillä emme ole löytäneet vielä oman näköisiä yksilöitä muualta. Makuuhuoneeseen on muutenkin vielä tulossa muutamia kivoja pikkujuttuja aina vaatetuolin vaihtamisesta yöpöytään ja verhojen kiinnittämistä. Ajattelinkin jossain vaiheessa tämän projektin päätyttyä tehdä päivitetyn version makkarin ilmeestä. Miltäs kuulostaa? 


Viime viikon kahvitteluhetki ystävän kanssa <3


" Feet up for the long weekend "


Spring vibes 


#Homemadelatte 


Breakfast in bed - best !!


Hommattiin vihdoin papuja meidän kahvikoneeseen. Nyt on niin sanottu kahvilafiilis kotitekoisten lattejen kanssa.

Superia ja aurinkoista keskiviikkoa!

2 kommenttia:

  1. Oi nää höpöttely postaukset on ihan parhaita aina!<3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla että nää on mieleisiä :)!

      Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni ♥