29. toukokuuta 2017

HOW TO STYLE RIPPED JEANS 3/3


Vihdoin - se jo vähän turhan pitkään viipynyt kuinka yhdistää revityt farkut osa 3! Kuten aiemmin mainitsin, muutamista syistä johtuen sain kuvat kätösiini vasta nyt ja siksi tämän postauksen tekeminen on viivästynyt edellisiin verrattuna jonkin verran, mutta ei se mitään, parempi myöhään kuin ei milloinkaan vai mitä!:D

Tällä kertaa yhdistin farkut ajattomaan valkoiseen kauluspaitaan ja mustaan trenssiin, mitäs mieltä olette? Omasta mielestäni näiden kombo toimii oikein kivasti, sillä valkoisen ja farkun yhdistelmä näyttää aina hyvältä. Siihen lisätty trenssi tuo mukaan hieman naisellisuutta.

Mulla oli tänään kahden kuukauden vapaiden jälkeen paluu töiden pariin. Fiilikset tästä ovat hieman ristiriitaiset, sillä on kivaa saada päiviinsä sisältöä - muutakin kuin satunnaiset kahvitteluthetket tai kodin siivoaminen (:D) mutta toisaalta nautin olla kotona, sillä mä vaan niin rakastan tota meidän 53 neliöistä kämppää <3 No jokatapauksessa, rutinisoituva arki tekee hyvää niin mielelle kuin lompakollekin, heh.  


"TÄLLÄ KERTAA YHDISTIN FARKUT AJATTOMAAN VALKOISEEN KAULUSPAITAAN JA MUSTAAN TRENSSIIN"


Mitä mieltä te olitte tällaisesta postaussarjasta - meneekö jatkoon? Mulla on jo mielessä muutamia yhdistelmiä, joita voisin alkaa kokoamaan seuraavan vaatekappaleen ympärille, joten jos kiinnostaa niin kannattaa pysyä kuulolla ;) energistä viikonalkua tyypit!

2 kommenttia:

Jokainen kommentti piristää päivääni ♥