8. toukokuuta 2017

KUKKAKENGISSÄ

Olen alkanut lämmetä kukkakuosille nyt pikkuhiljaa. Seikkailin Vamoskaupan nettisivuilla ja siinä ne olivat, upouudet kevättennarini joista olen haaveillut jo jonkin aikaa. Kuten viime postauksessa mainitsin, ovat kenkävarastoni kesän ajalta huvenneet huomattavasti ja uudet popottimet olivat enemmän kuin tervetulleita. Muutama rakkula jaloissa rikkaampana, mutta se ei menoa haittaa - mä rakastan näitä!♥
 
Hyvien säiden suosiessa halu taltioida asukuvia kasvaa kasvamistaan. Käytiin kaverin kanssa kuvailemassa viime viikolla muutamaankin otteeseen. Löydettiin melkeinpä vahingossa aivan superkiva kuvauslokaatio tästä aivan meidän läheltä. Olen harmitellut monta kertaa, kun Lappeenrannasta ei meinaa löytyä mitään kivoja kuvauspaikkoja, mutta silmät avaamalla niitä voi näköjään löytää jopa ihan vahingossa. Tänne on pakko päästä kuvailemaan vielä toistekin.
 
 
Asun pyrin pitämään muuten todella simppelinä ja rakensinkin sen oikeastaan noiden kenkien varaan. Mustan ja valkoisen yhdistelmä toimii aina - kuten tälläkin kertaa ja asusta tuli mielestäni todella onnistunut - rento ja mukava päällä. Vai mitä olette mieltä?
 
 
"SEIKKAILIN VAMOSKAUPAN NETTISIVUILLA JA SIINÄ NE OLIVAT, UPOUUDET KEVÄTTENNARINI JOISTA OLEN HAAVEILLUT JO JONKIN AIKAA."
 
 
Ihanaa alkanutta viikkoa just sulle ♥!

4 kommenttia:

 1. Aivan ihanat kengät! ♥

  http://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Oi tuo asu on tosi kiva, simppeli mutta tyylikäs! Ihanat kengät, hyvän valinnan oot tehny♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla :) Ja eikö<3 en oo muita noiden hankinnan jälkeen käyttänytkään, heh ;)

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni ♥