16. toukokuuta 2017

PROJEKTI VAATEKAAPPI

Muutaman p*rkeleen ilmaan heittäneenä kahvikuppi kourassa vihdoin kirjoittelen tätä postausta. Ensimmäisen kerran painin tämän kanssa jo eilisiltana, mutta päätin luovuttaa ennen kuin haihdun savuna ilmaan kiukusta. Toisin sanoen siis koneeni ei edelleenkään kestä netissä kunnolla ja takuuhan siitä on mennyt aikapäiviä sitten. Mutta nyt itse asiaan. 

Projekti vaatekaappi. Taitaa olla ikuinen ongelma. Olen jo jonkin aikaa pohtinut vaatekaappini sisältöä ja todennut sieltä puuttuvan jotakin. Jotain käytännöllistä, mutta aika perus, joiden yhdistämismahdollisuus muihin olisi 100%. Sain kevään aikana hommattua muutaman käytännöllisen ja jo kauan aikaa haaveilemani neuleen. Näiden lisäksi uudet kevättennarit tuli hankittua. Jotain sieltä silti puuttuu. Taidankin ottaa huomenna itseäni niskasta kiinni ihan toden teolla ja vetäistä joka ikisen vaatekappaleen alas kaapista, katsoa vieläkö niille on tarvetta vai kiikutanko kirpparille. 


Muutamia hankintoja tulevalle kesälle on jo suunniteltuna:

Off shoulder -mekko ja paita

Uudet bikinit

Kesäkorkkarit, jotka sopivat niin juhlavamman kuin ihan basic asun kanssa

Kipparilakki ( alan vasta nyt lämmetä ajatukselle, enkä edes tiedä sopiiko se minulle, mutta täytyyhän se ainakin käydä kokeilemassa )

Valkoinen pitsimekko

Muutama perus t-paita

Baby pink -bomber 

Pikkulaukku

Farkut


Näitä siis muuan muassa ostoslistalla seuraavaksi. Kiinnostaisiko teitä kuulla lisää vaatekaappiprojektin edetessä mitä olen saanut aikaiseksi? Aurinkoista tiistaita.

6 kommenttia:

 1. Lisää vaan vaatekaappiprojektista! :)

  VastaaPoista
 2. Pikinit kirjotetaan B:llä eli bikinit... :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho hyvä kun huomautit, näppäilyvirhe :D korjasin samantien!

   Poista
 3. Tosi kiva olisi kuulla etenemisestä :) itsellänikin mennyt vähän aikaa vaatekaappiprojekti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, täytyykin päivitellä tänne sen etenemisestä kun sille on kiinnostusta :) Ei oo muuten ihan pikkuprojekti.. :'D tsemppiä sen kanssa :)

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni ♥