19. kesäkuuta 2017

2X JUHANNUSLOOK


Juhannus lähestyy kovaa vauhtia, vajaa viikkoa enää. Keskusteltiin töissä tänään siitä, kuinka ei tunnu yhtään juhannusviikolta - tämä alkukesä on mennyt niin nopeasti. Suunnitelmienkin piti juhannuksen puolesta olla plakkarissa. Meidän oli tarkoitus suunnata mun töiden jälkeen Poriin ja sieltä kohti Raumanmeren juhannusta, mutta joudutaan näillä näkymin laittamaan suunnitelmat aivan uusiksi meistä riippumattomien syiden takia. Vaikka suunnitelmia onkin keritty tekemään suuntaan jos toiseen on itse look vielä kokonaan valitsematta - ainakin jotain valkoista ja kukkaista mekkolookia olisi mielessä. Vaikkakin kylmää ilmaa taitaa näillä näkymin taas olla luvassa.

Esprit otti hetki sitten muhun yhteyttä ja tämä tuli itse asiassa todella hyvään saumaan. Viime syksynä kokosin heidän nettisivuiltaan inspiskollaasin syyspukeutumista varten ja sen voi halutessaan kurkistaa täältä sikäli mikäli se on mennyt ohitse. Tällä kertaa klikkailin itseni heidän nettisivuilleen ja kokosin yhteen kaksi erilaista juhannuslookia. Kummassakin yhdistyy tämän kesän lemppareita - off shoulderia, kukkakuosia, simppeleitä korkkareita ja kivoja kesäkenkiä, pikkulaukkuja sekä hattuja.


1.mekko täältä / 2.hiuspanta täältä / 3.laukku täältä / 4.kengät täältä


1.mekko täältä / 2.kengät täältä / 3.laukku täältä / 4.hattu täältä

Toivottavasti sää mahdollistaisi ainakin ulkona olemisen ja mahdollisesti vihdoin sen talviturkin pois heittämisen. En edes muista, milloin viimeeksi uiminen olisi venynyt näin pitkälle. Yleensä sitä tulee pulahdettua järveen jo toukokuun lopulla, tai ihan viimestään kesälomien alettua kesäkuun alussa. Onhan meillä viime päivinä toki ollut suunnitelmissa käydä läheisellä rannalla pulahtamassa, mutta valehtelisin jos väittäisin, etteivätkö oma sänky ja lämmin peitto ole houkutelleet hieman enemmän ;)

Ja hei, jos Espritin nettisivut ovat ennestään tuntemattomia ja juhannuslook on vielä hakusissa, niin nyt kannattaa klikkailla itsensä sinne tästä (klick). Espritin nettisivuilta on mahdollisuus shoppailla niin uusimpia uutuuksia kuin lastenvaatteita sekä sisustustuotteita, kantsii käydä kurkkaamassa! Mulla meinasi iskeä valinnanvaikeus näitä kollaaseja kootessa, oli nimittäin sen verran kivoja uutuuksia.

Aurinkoista maanantaita!

6 kommenttia:

 1. Ei minustakaan tunnu yhtään, että juhannus on tällä viikolla! Itse kävin heittämässä talviturkin lauantaina, mutta oli kyllä ihan tosi kylmää vettä :D

  http://kanervaneuvonen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo voin vaan kuvitella :'D taitaa jäädä oma uiminen vielä jonnekin hamaaseen tulevaisuuteen..:D

   Poista
 2. Toi toka asukokonaisuus on aika ihana *_*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itekin tykkään, on just sellainen jonka voisin pukea päälle :)

   Poista
 3. Ihanat asut oot koonnut <3 Tollasen hiuspannan ja noi tokan kuvan kengät haluaisin niin kovasti omaan vaatekaappiin :D


  https://viiviviljaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla että säkin tykkäät <3 Joo mä oon kans haaveillu noista tollasista kengistä jo jonkin aikaa :D

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni ♥