30. kesäkuuta 2017

MOTIVOITUNUT

Uusi salijäsenyys, kortti taskussa ja hymy huulilla - motivoituneempana kuin koskaan aiemmin! Sain vihdoin viimein itseäni niskasta kiinni ja raahasin peppuni salille sekä hommasin kauan suunnitelmissa olleen salikortin. Vaihdoin salia Lehmukselta Sykkeelle. Olen aiemmin treenannut Lehmuksella ja hankkinut aina tasaisin väliajoin ja aina ei niin tasaisin välein kymmenen kerran kortin jota voin hyödyntää joko sali tai ryhmäliikunta käyttöön. Nyt kun me ruvettiin treenaamaan yhdessä, oli paljon fiksumpaa mun hankkia jäsenyys Sykkeeltä, kun en ollut sitoutunut mitenkään aiempaan liikuntakeskukseeni.

Tavoitteena ennen kaikkea on lisätä liikuntaa, joka on valitettavasti jäänyt syystä taikka toisesta liian vähälle, mutta sen lisäksi saada hyvää oloa. Tottakai mulla on tietynlaisia ulkomuodollisiakin tavoitteita, mutta kaiken lähtökohtana on hyvä olo ja virkeä mieli. En ole koskaan ymmärtänyt fitness -juttujen päälle, enkä siksi aio itse tällaiseen lähteä mukaan. Lähinnä tavoitteena on saada lihasta näkyviin hyvän maun puitteissa, jos ymmärrätte mitä ajan takaa.

Mulla on Sykkeelle nyt vuoden soppari. Me treenataan tietty määrä viikossa (tottakai oma jaksaminen huomioon ottaminen) ja se on sopinut mulle oikein hyvin. Voin siis sanoa olevani todella motivoitunut ja onnellinen uuden salikortin ja -jäsenyyden omistaja! Toivotaan tämän motivaation kestävän ja vain kasvavan ajan myötä.


xx Sofia

4 kommenttia:

 1. Mä haluaisin hankkia salikortin takaisin! :) vaikka välillä oli parin viikon tauko treenistä niin olihan siellä kiva käydä silloin kun jaksoi! Ja siitä sai hirmu hyvän mielenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta! Ja juurikin treenaaminen oman jaksamisen mukaan on parasta! Ei sinne väkipakolla kannata mennä tai loppuu into varmasti lyhyeen jos siitä tekee pakkopullaa :)

   Poista
 2. No siustaha saan nyt seuraa ryhmäliikuntoihi! :D toi alkuhuuma on maailman paras tunne, mutta ite en oo kyllä kokenu sen laantuvan vieläkää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo voin ehottomasti joskus lähteä mukaan :D! kiva kuulla, ehkä se omakin motivaatio pysyy yllä alkuhuuman jälkeen jatkossakin:)!

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni ♥