23. elokuuta 2017

5 X NETFLIX SUOSITUSTA

Pakko kai se on myöntää, kun illat ne vaan pimenee ja sateet lisääntyvät entisestään kääntyy suunta iltaisin väkisinkin sängyn ja netflixin puoleen, toisin kuin keskikesällä kun suunnaksi valikoituivat lämpöiset ja valoisat kesäkadut. Mikäs sen ihanampaa syksyn tullen kuin käpertyä kuuntelemaan sateen ropinaa lämpöisen peiton alle toisen kainaloon sarjojen pariin. Täältä peseekin pari meidän tämän hetken top sarjaa!


Orphan Black

Sarjan päähenkilö Sarah Manning varastaa kaksoisolentonta Elizabeth Childsin henkilöllisyyden tämän tehdessä itsemurhan. Pian Saralle selviää, että Beth oli vain yksi hänen lukuisista klooneistaan. Tää sarja oli alusta samaan aikaan niin outo, mutta koukuttava, että katsottiin kaikki 4 -kautta muutamassa viikossa jaksojen ollessa vain noin puolisen tuntia pitkiä. Netflixiin ilmestyi juuri viides ja viimeinen kausi yksi jakso per viikko meiningillä ja arvatkaa oliko odottelemista kun haluttiin katsoa se vasta kaikkien jaksojen ilmestyttyä, jottei tarvitse odottaa kauan seuraavaa :D

Suits

Ehkä yksi eniten hehkutetuimmista ja sivutuimmista sarjoista mun blogissa, mutta tää on vaan oikeesti todella hyvä. Sarja kertoo opiskelunsa keskeyttäneestä Mikestä, joka tekee älyllään vaikutuksen kuuluisaan juristiin. Tämä värvää hänet asianajotoimistoonsa, vaikkei Mikella ole vastaavaa koulutusta. Todella koukuttava. Me jo kuumeisesti odotellaan kuudennen kauden saapumista netflixiin. 

Pako

Paon löysin vasta hetki sitten kaverin kovasti suosittelemana ja pakko myöntää että kyllä kannatti! Sarja kertoo syyttömänä kuolemaan tuomitusta Lincoln Burrowsista ja hänen veljestään Michael Scofieldista, joka laatii yksityiskohtaisen pakosuunnitelman veljensä pelastamiseksi. KOUKUTTAVA!!

Santa Clarita Diet

Tässä sarjassa ainakin outoutta piisaa ja ehkä siksi se olikin niin koukuttava. Mikä siinä onkin, että ne oudoimmat yleensä jysäyttävät?
Sarja kertoo ihan tavallisesta pariskunnasta, joka käy läpi dramaattisen muutoksen, kun perheen äidistä tulee ihmissyöjä. Hullua, mutta odotan jo toisen kauden ilmestymistä, sillä oli ihan pakko tarkistaa onko sellainen vielä tulossa.

Carrie Diaries

Tyttömäisyyttä kerrakseen. Jo telkkarissakin joitain vuosia sitten pyörinyt Sinkkuelämää Carrien nuoruusvuosiin keskittyvä sarja, josta harmikseni tehtiin vain pari kautta. Jos kaipaa harmitonta hömppää ja erityisesti tyttömäisyyttä monessa muodossa, suosittelen tsekkaamaan tämän!


Sarjasuosituksia niin meille molemmille kuin mullekin suunnattuja saa laittaa tulemaan, otamme ehdotukset ilomielin vastaan. Ja hei kertokaa ihmeessä, onko teistä joku koukuttunut näihin yhtä paljon kuin me!

xx Sofia

4 kommenttia:

 1. Tää oli hyvä, ja itselle ainakin ajankohtainen postaus! Kaikki muut uusia tuttavuuksia, paitsi Pako! :) Pitääkin tutustua vielä vähän tarkemmin, jos joku näistä pääsisi ihan seurantaan saakka! <3

  www.hennam.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeij kiva kuulla että oli ajankohtainen!:)<3 Suosittelen kyllä tsekkaamaan ja jos jotain pitää erityisesti suositella niin Suits, jäin heti ensimmäisestä jaksosta koukkuun ;)

   Superia viikonloppua!

   Poista
 2. Suits on kyllä ihan huippu sarja! Pako on mulla seuraavana katseluvuorossa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö!! Ihan ehdoton ykkönen! Superia, veikkaan että jäät heti koukkuun ;)

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni ♥