26. elokuuta 2017

AAKKOSET - KESÄ 2017

Askola, jonne Miro vei mut ensimmäistä kertaa katsomaan Hiidenkiviä. Jos ette ole käyneet, niin suosittelen! On näkemisen arvoinen paikka.

Blenderiä on tullut käytettyä viime viikkoina tiuhaa tahtia, kun saatiin vihdoin sellainen hommattua. Meidän kuukausi sitten pakastamat mansikat alkavat vedellä jo viimeisiään :'D

Carrots - eli porkkanat ruuanlaitossa. (Joo en keksinyt mitään suomenkielistä sanaa :D). Tänä kesänä innostuttiin itse tehdyistä wokeista - YUM!

DVD:t on taas kaivettuna esille, kun Serranon Perhe vauhdittaa meidän iltoja. Varsinaisia nostalgian hetkiä täynnä tämä pari kuukautinen.


Ei rusketusta, jep se jäi tällä(kin) kertaa saavuttamatta - terkuin kalkkilaivankapteeni.

Farkkua on tullut hameen muodossa puettua päälle yhden jos toisenkin kerran. Musta alkaa pikkuhiljaa kuoriutumaan mekko-/hametyyppi.

Grilliruokaa syötiin ihan yhden käden sormilla laskettava määrä, höh. Ja tämä kun on asia, jota joka kesässä odotan. Tietysti kerrostaloasuminen rajoittaa hieman, kun ei ole omaa grilliä käytössä.

Hinausauto, jolla loppupelissä tultiin kotiin Savitaipaleelta auton sanoessa itsensä irti. Tulipahan koettua varsinainen elämysmatkailu silläkin kertaa, hah.

Itikat, jotka taas kuppasivat mun jalat täyteen paukamia. En ymmärrä, mutta olen varsinainen itikkamagneetti, toisin kuin poikaystävä joka saa olla aivan rauhassa hyttysiltä.

Juhannus, joka tuli vietettyä mökkimaisemissa nostalgian merkeissä - tikanheittoa ja mölkkyä, parasta!!


Koskiseikkailu - pääsin kuin pääsinkin monen vuoden tauon jälkeen huvipuistoon. Mulla on vaan ihan onneton pää, en kestä minkäänlaista pyöritystä ja tästä syystä hurjimmat laitteet voidaan jättää suosiolla unholaan. Onneksi osaan pitää hauskaa senkin edestä.

Liikkuminen. Vaikka usein kesäisin saattaa käydä niin, että urheilu ja muu liikunta jää vähemmälle, niin tänä kesänä mä sain taas liikuntarutiineista kiinni ja olen siitä aikas ylpeä.

Meri, jossa tuli uitua kesän ensimmäisen ja viimeisen kerran. Uintisaldo jäi aivan säälittävän pieneksi, näin ei ole koskaan aiemmin ollut, sillä olenhan aikamoinen vesipeto.

Nollaus. Siinä vasta varsinainen korvamato :D

Onnellinen, sitä mä olen ollut koko kesän <3

Pallojädejä maksimissaan 3 kertaa.


Roadtripit - joita me tehtiin useita. Muun muassa tuo Askolan reissu, josta päädyttiin vielä Valkeakoskelle ja saman yön aikana takaisin kotiin.

Silja Line, kun käytiin extemporee risteilyllä Ruotsissa. Olen jostain syystä aina liputtanut enemmin Siljaa kuin Viikinkiä, en tiedä miksi.

Tapahtumarikas on sana, joka kuvaa tätä kesää parhaiten.

Ukkonen tai ehkä paremminkin myrsky, joka pauhasi muutama viikko sitten oli kotoa käsin seurattuna itse asiassa aika jännittävää ja samaan aikaan upeaa - ne salamat jotka valaisivat hetkeksi koko taivaan!

Vetyjä ja atomeja on tullut kasattua satamäärin.

Yyteri, ihana ihana Yyteri, jonne pääsin ensimmäistä kertaa tänä kesänä. Reissu ei kuitenkaan jäänyt viimeiseksi, sillä ensi kesälle on jo suunnitteilla uutta matkaa.

Zoo, kyllä se Särkänniemen eläinmäärä jo pienestä tarhasta meni.


xx Sofia

2 kommenttia:

  1. Olipa kiva lukee tää postaus myös sulta, ihanan kuulonen kesä!!❤❤

    VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni ♥