10. elokuuta 2017

ELÄMÄNI KESÄ


Ihana elokuu ja mainoksissa pyörivät syystuotteet. Elokuun vaihtuminen herättää sinällään aina hieman ristiriitaisia tunteita, sillä itselleni tämä on vielä täysi kesäkuukausi kun taas kaupoissa ja telkkareissa elokuussa tyrkytetään syksyä jo kovaa vauhtia. Ensimmäistä kertaa koulujen alkaminen ei päätä pakota, sillä mulla on onneksi kaikki kurssit käytynä, vaikkakin matematiikan uusinta kolkutteleekin jo ovella. 

Vaikkakin elokuu on mulle vielä kesää, luo se silti hieman haikeita ajatuksia, sillä syksy on lähempänä kuin uskoisikaan. Illat viilenevät ja pimenevät kovaa vauhtia. Vaikka kesän to do -listan toteuttaminen jäi vajaaksi eikä sitä suunniteltua ulkomaanmatkaa saatu toteutettua, olen silti elänyt yhden elämäni parhaista kesistä. Kävimme poikaystäväni kanssa extemporee laivareissulla ruotissa, pääsin elämäni ensimmäistä kertaa yyteriin, uin meressä ja kirmasin Särkänniemen laitteissa hiukset hulmuten. Kastuin läpimäräksi lukemattomia kertoja, pelasimme pitkästä aikaa tennistä, istuimme porukalla meillä yömyöhään korttia pelaten, mökkeilimme muutamaan otteeseen ja teimme pieniä roadtrippejä mulle uusiin paikkoihin. 

Makoilin välillä sunnuntait hyvällä omalla tunnolla tekemättä yhtään mitään, pääsin samalla kiinni treenirutiineihin kun taas toisena päivänä saatoin nukkua pitkätkin päikkärit.

Paikallaan tuli oltua todella vähän, vaikka työt suurimmaksi osaksi sitoivatkin meidän viikot tänne Lappeenrantaan. Kamera unohtui tai jäi tarkoituksella matkasta useita kertoja, eikä kuvasaldoa tullut niin paljon kuin olisin halunnut, mutta silti - nautittua tuli joka sekunnista, se ainakin on varmaa <3


"OLEN SILTI ELÄNYT YHDEN ELÄMÄNI PARHAISTA KESISTÄ"xx Sofia

4 kommenttia:

 1. Sulla on ihana hymy! Ja koko postauksesta tuli tosi hyvä fiilis! <3

  VastaaPoista
 2. En ymmärrä, kun tuntuu että olisin ainoa joka ajattelee elokuun kesäkuukautena! Ihanaa etten ole ainoa :D

  https://janitakristina.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe et ole ainoa et!:D Musta elokuussa on vielä sitä jotain enkä suostu edes ajattelemaan sitä syyskuukautena, sillä sitähän se ei ole ;)

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni ♥