2. elokuuta 2017

KESÄLOMA

Hellurei täältä reissun päältä! Mulla alkoi sunnuntaina muutaman päivän kesäloma, joka itse asiassa startattiin jo lauantaina töiden jälkeen. Matka alkoi kohti Valkeakoskea josta ollaan keritty käväisemään niin Ruotsissa kuin Yyterissäkin ja huomenna tarkoituksena olisi pitkän tauon jälkeen viettää päivää Särkänniemessä ennen kotiin paluuta. Hiuksia hulmuava meno ja kesän ensimmäinen hattara nimittäin houkuttelevat sen verran - viime kerrasta onkin jo aikaa. 

Eilen pääsin elämäni ensimmäistä, mutten todellakaan viimeistä kertaa käymään Yyterissä. Oli aivan mielettömän ihana paikka ja vitsit kuinka hyvä sää meille sattui. Aurinko paistoi koko päivän siniseltä taivaalta aamusta iltaan. Kävin jopa ensimmäistä kertaa tänä kesänä uimassa, vaikka yrityksiä onkin ollut jo muutama, heh. En koskaan, siis koskaan ole jättänyt talviturkin heittämistä näin myöhään, enkä voinut kuvitellakaan että järven sijaan tällä kertaa se tapahtuisi meressä :D Ainoa asia mikä harmittaa on se, että tietenkin unohdin kameran siinä pakkaushötäkässä kotiin, enkä saanut ikuistettua tästä paikasta kännykänkuvia enempää. Parempi nekin kuitenkin kuin ei mitään. Ensi kerralla paremmalla menestyksellä sitten.


Palataan taas! Ihanaa elokuun alkua, tästä ne kesäsäät vasta alkavat ;)!

xx Sofia

2 kommenttia:

  1. Yyteri vaikuttaa niin ihanalta paikalta <3 En oo ikinä käynyt siellä, mutta ehkä ens kesänä olisi korkea aika käydä tsekkaamassa kyseinen paikka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli kyllä aivan upea paikka <3 suosittelen käymään jos vain mahdollisuus tulee - meilläkin jo ensi kesää suunnitteilla siihen suuntaan :)

      Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni ♥