20. syyskuuta 2017

4 X RANDOMS LATELY

random


<3 Meillä on poikaystävän kanssa silloin tällöin tapana hypätä auton kyytiin ilman määränpäätä, vääntää musiikit kaakkoon ja ajella minne ikinä tekeekään mieli. Pysähtyä välillä jossakin, hypätä mahdollisesti raikkaaseen ulkoilmaan hetkeksi ja jatkaa taas matkaa. Tämä oli yksi niistä kerroista kun päätettiin ottaa suunnaksi ei mikään ja nauttia vain toistemme seurasta.


random4


En tiedä mikä ihmeen sisustuskärpänen näin syksyn tullen iski, mutta ideoita puskee sieltä sun täältä ja tekisi mieli uudistaa kodin ilmettä jollakin. Ehkä muutama taulu? Vaikken mikään erityinen tauluihminen olekaan, pari isompaa mustavalkoista sängyn päätyyn voisi tuoda kivaa piristystä. Sen lisäksi kaipaisin muutamaa viherkasvia ja ehkäpä vielä jotakin.

Tässä samalla näette makuuhuoneen uusimman uutukaisen. Vaihdoin yöpöydän virkaa toimittaneen tuolin alkukesästä tällaiseen puiseen laatikkoon. Sopii mun mielestä älyttömän hyvin tänne.


random2


Käytiin kahvittelemassa kaverin kanssa piiitkästä aikaa yhdessä mun lempikahvilassa täällä ja höpöttelemässä koko viime kesän edestä, sillä ei olla nähty toviin. Välillä sitä oikein havahtuu, kuinka on ollut koko ajan menossa ja tapaamisyritykset ovat menneet monesti ristiin. Olikin ihana istahtaa hetkeksi alas ja jakaa kuulumisia muuallakin kuin kotikeittiössä. En nimittäin muista milloin viimeeksi olisin juonut muuta kuin kotikeittimen kahvia, vaikkei sitä tietenkään mikään voita.


random3


Muutamia tämän hetken lempparijuttuja. Kynttilät, jota meillä poltettiin viime talvena oikein ennätysmäärä. Saas nähdä päästäänkö tänä vuonna samoille leveleille ;) Sain myös vihdoin ikioman Daniel Wellingtonin kellon poikaystävältä ensimmäisen vuosipäivän kunniaksi, jota juhlittiin hetki sitten.

Siivosin myös vaatekaapin ihan läpikotaisin ja kuvasin ison kasan vaatteita Zadaa kirppikselle. Puolet tästä määrästä on vielä kuvaamatta, joten lisää hyväkuntoisia vaatteita halpaan hintaan tulossa myyntiin ihan lähipäivinä. Kannattaa silti käydä jo kurkkaamassa josko sieltä löytyisi jotain kivaa juuri sulle. Koodilla SK9969 saatte 5 euroa shoppailurahaa!

Vaateinventaarion myötä huomasin että omistan todella värittömän vaatekaapin. Sieltä löytyy kaksien sinisten farkkujen lisäksi vain mustaa, harmaata ja valkoista. Asialle täytyy selvästi tehdä jotakin jossain vaiheessa.


xx Sofiaps. Olen kuullut paljon hyvää tuosta Zadaa kirpparisovelluksesta ja vaatteet siellä kuulemma viedään ihan käsistä. Voisinkin jossain kohtaa tehdä postausta siitä, mitä mieltä itse olin ja vähän myyntikokemuksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti piristää päivääni ♥