28. syyskuuta 2017

AURINGONLASKUN AIKAAN

syksyilta 1


Poikaystävä, pari lasia viiniä, Saimaanranta ja auringonlasku. Pari tuntia ihan vain istuskelua ja jutustelua tutussa ja turvallisessa seurassa. Olin maanantaina huonolla tuulella lähes koko päivän, johtuen ristiriitaisista fiiliksistä kirjoitusten jälkeen. Muutaman kyyneleenkin valutin poskipäitä pitkin, sillä etenkin viimeinen kuukausi on ollut todella stressaava monella tapaa. Päätettiinkin illasta pakata tavarat matkaan ja suunnata viinipullo kassinpohjalla Satamaan, jossa istahdettiin kallionreunalle - vain me kaksi ja veden liplatus. Se jos mikä teki hyvää ja sai oloni huomattavasti paremmaksi raskaan päivän ja kuukauden jälkeen. Hymyilin, nauroin ja kaikki tuntui sillä hetkellä olevan todella hyvin. Ilta venyi pitkälle, mutta meillä ei ollut kiire mihinkään. Ja jestas sitä lämpöä, ei ollut edes vilu vielä kahdeksankaan aikaan.

Pienet irtiotot arjesta, raitis ilma ja sohvannurkasta irtautuminen tekee välillä todellakin hyvää! <3 Niin ja välillä on ihan okei juoda viiniä skumppalaseista.


syksyilta 2
syksyilta 3
syksyilta 8
syksyilta 4
syksyilta 5
syksyilta 6
syksyilta 7


xx Sofia

ps. Jos olette puolikuivan valkkarin ystäviä, niin suosittelen nappaamaan tämän merkin talteen!

6 kommenttia:

 1. Ihana auringonlasku! Tuollaiset pienet irtiotot on ihan parhaita arjen piristäjiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne tekevät todellakin hyvää aina silloin tällöin :)! Ja auringonlasku oli kyllä nätti <3

   Poista
 2. Oii kuinka kauniita kuvia! <3 Mä rakastan aurigonlaskuja, olisi niin siistiä päästä pitkästä aikaa kuvailemaan auringonlaskun aikaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Niina! Auringonlaskut ovat kyllä todella kauniita<3 Meillä sattui hyvä tuuri, että kerettiin tähän aikaan liikkeelle:)

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni ♥