16. syyskuuta 2017

MINÄKÖ KORKKARITYTTÖ?

syystyyli3


Samaan aikaan kun muut kiskovat innoissaan päälle paksumpaa neuletta, yritän minä vielä väkisin tareta kesän ja syksyn yhdistelmäasusteissa. Onnekseni päivät ovat vielä suhteellisen lämpöisiä, niin tällä asulla pärjäsi oikein mainiosti. Kesäinen mekko joskin pitkillä hihoilla, sukkahousut, syksyisemmät korkkarit ja nahkatakki - aikas kiva kombo etten sanoisi. Nahkatakin kanssa harvoin voi mennä pieleen, sillä se on niin monikäyttöinen. Ja noista korkkareista (kyllä luitte oikein, vaikkakin aika vannoutunut tennarityttö olen), olin jo ihan unohtanut niiden olemassaolon, kunnes yksi päivä kävin kaappeja sillä silmällä läpi ja ne pompsahtivat silmään. Kengät ovat jo joitakin vuosia sitten ostetut, mutta olleet aika vähäisellä käytöllä. Täytyykin tehdä poikkeus sääntöön ja ottaa ne taas käyttöön, sillä en muistanutkaan kuinka mukavat ne ovat - korkeasta korosta huolimatta. Totutella tosin jalan erilaiseen asentoon saa varmaan taas hetken.

Kuvaustilanne itsessään oli omalla tavallaan huvittava. Ollaan ajettu kyseisen sillan yli monia kertoja, mutten koskaan aikaisemmin ajatellut sen olevan näin kiva kuvauslokaatio, kunnes nyt. Liikennettä siellä harvoin on kovinkaan paljon, mutta jostain kumman syystä tällä kertaa siellä tuntui olevan oikein yleisöryntäys. Autoja tuli ja meni ihan ärsytykseen asti. Yksi kuski kuitenkin kevennykseksi tööttäsi ja näytti meille peukkua. Jokainen tulkitkoon tapauksen kuten haluaa, meitä se enemminkin nauratti ja noh niin :D


syystyyli
syystyyli8
syystyyli5
syystyyli7
syystyyli2
syystyyli4
syystyyli6


Pitkästä aikaa musta näistä kuvista tuli niin kivoja, että oli jo hieman todella hankalaa päättää mitkä kuvat tähän postaukseen lätkäisen, hah. Välillä näin.

Rentouttavaa viikonloppua! Me vietettiin eilen treffi-iltaa vähän erilaisissa merkeissä ja siitä lisää myöhemmin!

xx Sofia

5 kommenttia:

 1. Viehättävä suominainen :) t.Jani-75

  VastaaPoista
 2. Ihanat kuvat!!<3 Mäki haluisin niin kuvauttaa vielä kaikkii asuja missä on lyhyt alaosa ja sukkahousut, mut en oo tän tatuoinnin takia viel viittini käyttää muita ku löysiä housuja :-D Ehkä ens viikolla sitte!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanuus <3! Toivotaan että ens viikolla olis vielä hyviä säitä, jotta tarkenis vastaavanlaisella asulla, jotta säkin saisit kuvautettua vielä kivoja asuja, ennenkun tosiaan tarvitsee siirtyä pitkiin housuihin :D!

   Poista
 3. oi tosikiva asu aivan ihana tuo mekko:)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni ♥