26. syyskuuta 2017

TRENSSI + FARKKUHAME

syksyootd 3


Syyskuun viimeinen viikko starttasi juuri, siis wait what? Vastahan sitä alkoi hyväksymään, että syksy todellakin on täällä ja kohta saadaan kiskoa jo talvikampetta päälle. Toivottavasti ei kuitenkaan ihan vielä, sillä viimeiset kolme päivää ovat olleet mitä uskomattomampia syyskelejä. Aurinko paistoi aamusta iltaan ja jopa seitsemän aikaan illalla voi sanoa olevan vielä lämmin. Jopa niin lämmin, että tässä asussa olisi hyvin tarennut vielä illastakin. Olen harmitellut useaan kertaan sitä, ettei tämä trenssi ole pitkäkäyttöinen syksyyn päin mentäessä, sillä se on sen verran ohutta ja istuvaa kangasta, ettei alle mahdu paksua neuletta. Sen aika ei kuitenkaan onneksi viikonloppuisten säiden ansiosta ollut ihan vielä taputeltu, vaan pääsin kuin pääsinkin pukemaan sen vielä kertaalleen tänä vuonna. Päälle sen kaveriksi valikoitui ohuempaa neuletta ja kesän lemppari farkkuhame. Voi miten tykkäänkään näiden yhdistelmästä.

Vaikka aluksi kuvittelin jäätyväni näin ohuella takilla, oli ilo todeta olevansa väärässä. Mulla oli jopa liikaa päällä ja takaisin tullessa ihan hiki.


syksyootd
syksyootd2
syksyootd6
syksyootd5
syksyootd4


Taistelin eilen miltei kuusi tuntia matematiikan ylioppilaskokeen kanssa ja fiilikset ovat aika, noh mitään sanomattomat. En osaa sanoa, mentiinkö alas ja lujaa vai olisiko valkolakilla sittenkin mahdollisuutta joulukuussa. Tänään puolestaan aion viettää ihan vain kotipäivää siivoilun merkeissä, ei siis ainakaan tylsää luvassa, hah. Nyt hörppään vieressä olevan kahvikupillisen loppuun ja tartun siihen imurinvarteen. Vauhdikasta syyskuun viimeistä viikkoa!

xx Sofia

2 kommenttia:

Jokainen kommentti piristää päivääni ♥