6. lokakuuta 2017

10 ADJEKTIIVIA MINUSTA

syysneule5


Muuttohaluton - mitä muuttamiseen tulee, olen todella huono siinä. Kotiudun todella vahvasti sen hetkiseen asuntoon ja pois muuttaminen tuntuu hankalalta. Ainoa kerta, jolloin en ole kokenut muuttotuskaa oli se, kun vajaa vuosi sitten muutimme poikaystäväni kanssa yhteen tähän nykyiseen asuntoomme. Rakastuin palavasti tähän jo ensi näkemältä ja oli selvää, että tähän me haluamme.

Huolellinen - asioissa, jotka minua kiinnostavat olen erityisen tarkka ja teen ne huolellisesti. Kun taas ne, joista en ole niinkään kiinnostunut tai ne, jotka eivät sillä hetkellä anna minulle juurikaan mitään, hoidan niin sanoitusti vasemmalla kädellä.


syysneule6
syysneule2


Tarkkailija - en ole se porukan puheliain tyyppi, varsinkaan uudessa seurassa. Pysyttelen joukossa, enkä hakeudu itsekseni, mutta ennemminkin seurailen tilanteen etenemistä.

Säästäväinen - olen aina ollut tarkka rahankäytön suhteen. Jos vain mahdollista saada jokin asia halvemmalla toisesta paikkaa niin haen sen sieltä. Jos taas en koe tarvitsevani jotakin todella, jätän sen mieluummin hommaamatta.


syysneule3


Herkkä - osaan näyttää tunteeni niin hyvässä kuin pahassa. Itken helposti, mutta en koe tätä ollenkaan huonona piirteenä vaan enemmänkin vahvuutena kykenemään näyttämään miltä todella tuntuu. Itku ei kuitenkaan aina tarkoita negatiivisia asioita, vaan välittämistä toisesta todella.

Huolehtivainen/välittävä - joissain tapauksissa liiankin. Huomaan ihmisissä helposti sen, jos kaikki ei ole hyvin. Joskus tämä kääntyy myös ylihuolehtivaisuuden puolelle kun kuvittelen ihmisen vaisusta ja hiljaisesta olemuksesta jonkin olevan huonosti, vaikka hän sanoisikin kaiken olevan hyvin useaankin kertaan.


ginatricot molly
syysneule4


Elämyshaluinen - haluan nähdä maailmaa ja kokea mahdollisimman paljon, elää täysillä ja nauttia elämästä.

Rehellinen - en vihaa mitään niin paljon kuin epärehellisyyttä, joten siksi kannatan asiat suoraan periaatetta niin itseni kuin läheisteni kannalta. Näin säästytään turhalta väännöltä, vaikka totuus joskus satuttaisikin tai ei olisi itselle niin mieluinen.


syysneule


Lyhytpinnainen - ennen koin olevani pitkäpinnainen enkä hermostunut helposti, mutta nykyään ei tarvitse kuin pientä ärsytystä niin meikäläinen käy jo ihan tulisilla hiilillä. Tosin osaan hillitä pinnaani tuntemattomien seurassa, mutta läheiset kyllä tietää kuinka mut saada ärtymään jos niikseen on ;D

Eläinrakas - erityisesti koirarakas. Meillä on perheessä aina ollut koira - ihan mun syntymästäni lähtien ja siksi ne ovat mulle hyvin tärkeitä otuksia. Onneksi myös poikaystävä pitää koirista ja tästä syystä meillä varmasti jossain elämänvaiheessa tulee olemaan jonkinlainen karvaturri osana meidän pikkuperhettä.


Leppoisaa viikonloppua!

xx Sofia

10 kommenttia:

 1. Kaikkiin voin samaistua paitsi tohon muuttohaluttomuuteen. Mä oon tossa täysin vastakohta. Muutama vuosi yhdessä asunnossa niin rupean jo kuumeisesti kaipailemaan uusia nurkkia. Lisäks jotenkin rakastan sitä muuttorumbaa, mikä on varmaan outoa. :D

  https://lovekatariina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva kuulla!:) Ja haha, mä taas en voi sietää sitä muuttorumbaa - niin turhauttavaa nyyssäämistä (mutta onneksi joku rakastaa sitäkin hommaa ;D) vaikka onhan kodin ja varsinkin uuden kodin laittamisessa aina sellainen oma fiiliksensä :)

   Poista
 2. Tosi kiva postaus! Vois joskus touttaa samantyyppisen omaankin blogiin :D

  VastaaPoista
 3. Tosi kivat kuvat! :) Samaistun myös tosi paljon tuohon tarkkailija - kohtaan. Oon kans varsinkin uudessa ja isommassa porukassa vähän hiljaisempi! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Katja :)! Hei super! Musta siinä ei oo mitään pahaa tarkkailla tilannetta ja olla hiljaisempi, vaikka toiset aina ihmettelevät että oonko ihan tylsistynyt.. :D

   Poista
 4. Tää oli ihan superkiva, pakko laittaa kans toteutukseen täl viikolla!! Ja tunnistin kans ittessäni ihan näitä samoja juttuja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva kuulla, odottelen jo innoissani sun versiota tästä! Hei super että oot monessa asiassa samanhenkinen <3!

   Poista
 5. Todella ihana postaus! <3 Moniin kohtiin pystyin samaistumaan :) Tän postauksen myötä susta sai todella ihanan ja mukavan oloisen kuvan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella ihana kuulla ja kiva että pystyt itse myös samaistumaan näihin :) Kiitos vielä ihanasta kommentistasi <3!

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni ♥