28. lokakuuta 2017

REVITYT FARKUT SYYSTYYLIIN SOPIVIKSI

syysasu2


Lunta tupruttaa taivaan täydeltä. Makoilen vielä lämpöisen peiton alla kuuma finrex juoma kädessä. Olen onnistunut kaikesta kerrospukeutumisesta huolimatta nappaamaan itselleni kurkkukivun ja jonkin sortin tukkoisen nenän. Lääkekaapit ammottavat tyhjyyttään, joten taidan ottaa suunnaksi tästä kulman takana sijaitsevan apteekin ja käydä hakemassa hieman ensiapua tähän. Vaikka onkin viikonloppu, ulkona kylmä ja sarjamaratonit (uusin stranger things kausi!!) houkuttelisivat oikein kunnolla, en millään malttaisi jäädä sänkyyn makaamaan. Ehkä sallin sen itselleni tämän viikonlopun ajaksi, kun emme ole suunnitelleet sen kummempaa, mutta maanantaina täytyy taas olla täydessä terässä.

Sitten itse asusta sen verran, että vaikka kyseiset housut eivät enää oikein näille miinus- ja lumikeleille sovellu, niin ne olivat oiva valinta hieman viileämpiin syyskeleihin pikku stailauksen ansiosta. Noinkin pienistä rakosista nappaa helposti kylmä, mutta kun alle sujauttaa ohuet ihonväriset sukkahousut ei enää muuten palele. Vaikkakin sukkikset ovat todella ohutta kangasta, ne ihmeellisesti suojasivat siltä kylmimmältä syystuulelta. Tästä asusta on muutenkin muodostunut yksi lemppareistani. Korkean kauluksensa ansiosta neule on sallinut kaulahuivittomuuden ja korkkarit ovat osittain liimautuneet jalkaani. Vaikkakin voin myöntää, että seitsemän tunnin kävelyn jälkeen päkiöitä pisteli hieman..


syysasu5
syysasu6
syysasu3
syysasu4
syysasu
syysasu7


Rentouttavaa viikonloppua!xx Sofia

2 kommenttia:

  1. Minä kirjoittelin jo joskus aikaisemminkin kokeilleeni sukkahousuja revittyjen farkkujen alla, vaikka olenkin mies. Nyt on sitten tullut jo useampaan kertaan käytettyä tuollaisia ihonvärisiä 40 den sukkahousuja lämmikkeenä revittyjen farkkujen alla, ja on mielestäni tosi mukava ja hyvän näköinen yhdistelmä. Kun revityt kohdat on pieniä, niin sukkahousuja ei erota kukaan alta. Joku kyllä kyseli, ettenkö palele tuossa asussa, mutta en viitsinyt kertoa sukkahousuista hänelle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta puhut! Mun mielestä myös on tosi mukava ja erityisesti hyvän näköinen yhdistelmä enkä usko että kukaan edes huomaa ihonvärisiä sukkahousuja varsinkaan pienistä rei'istä. Ja kuten juuri kertomassasi, ei tämä henkilö ollut edes huomannut sukkahousuja farkkujesi alla! Niin huomaamattomat ja monikäyttöiset :-)

      Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni ♥