6. marraskuuta 2017

AJATUKSIA MAANANTAILLE

Tekisi mieli kirjoittaa jotain syvällisempää, mutta tekstikenttä ammottaa tyhjyyttään. Sen sijaan ajatukset poukkoilevat vähän siellä sun täällä. Päädyin siis listaamaan ihan vain muutamia päässä pyöriviä ajatuksia tälle maanantaille.


sofiaemilia


// Harmaa ja sateinen ilma ärsyttää. Tekisi mieli lähteä jonnekin lämpimään. Matkasivustoja tulee selattua aina tasaisin väliajoin, josko sieltä löytyisi halvalla jokin matka vielä tälle vuodelle.

// Viikon päästä on isänpäivä - miksi se lahjan hankkiminen miespuoleisille on välillä niin vaikeaa? Onneksi muutama hyvä idea on nyt keksittynä ja ellei parempaa parin päivän sisään ilmaannu, pysyttelen niissä.

// Työpaikkailmoitukset täyttyvät pelkistä "alan ammattilaisen" hommista muutamaa kaupan kassamyyjää lukuunottamatta. Näihin olenkin sormet sauhuten lähettänyt hakemuksia. Sormet ja varpaat pystyyn tärppäämisen toivossa!

// Matematiikan ylioppilaskokeen virallisiin tuloksiin on enää muutama viikko. En lokakuun aikana suonut kauheasti ajatuksia tälle, mutta nyt kieltämättä alan olla kauhuissani. Mitäs jos ei vieläkään...?

// Kello on 11 aamulla, kämppä hämäränä ilman valoja. Ajattelin käyttää tämän päivän hyödyksi ja kuvailla blogijuttuja, mutta valo ei yksinkertaisesti riitä enkä tykkää kuvata keinovalossa. Ehkä huomenna sitten.


sofiaemilia2


Ei sen kummempaa tällä kertaa. Palataan ensi kerralla uusien ajatusten kera! Superia maanantaita!xx Sofia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti piristää päivääni ♥