18. joulukuuta 2017

JOULUA KOTIIN + LAHJAVINKKI

joulu@sofiaemilia7Nyt meilläkin alkaa näyttää pikkuisen joululta, sillä saatiin kuin saatiinkin se pikkuinen valkoinen kuusi. Poikaystävä kauppareissullaan bongasi söpön 150 senttisen kuusen, josta oltiin haaveiltu ja nappasi sen samantien matkaansa. Napattiin minimini kuusesta muutama pikkuinen pallo kuusta koristamaan, mutta ne eivät ihan riittäneet täyttämään sitä tarpeeksi, joten käytiin eilen mun töiden jälkeen ostamassa muutama iso lasinen pallo ja nyt se näyttää just sellaiselta kuin pitääkin. Tämä on ensimmäinen joulu yhteisessä kodissa ja vaikkei me täällä aattoa vietetäkään, on silti kiva laittaa täälläkin edes pikkuisen jouluista ilmettä.

Sain myös vihdoin eilen tilattua viimeiset paketit ja niiden pitäisi saapua ihan parin päivän sisään. Koska lähdemme jouluksi reissuun, emme hommaa toisillemme kuin yhdet lahjat mikä on musta juuri hyvä. Pikkuisen muistaa toista jouluna, mutta käytetään mieluummin rahaa reissussa yhteiseen tekemiseen kuin toistemme joululahjoihin. Mä kuitenkin päätin tehdä vielä yhden spesiaalin jutun poikaystävän lahjaan liittyen. Saa nähdä onko hän yhtä innoissaan sen nähdessään kuin mä sitä suunnitellessa, heh.joulu@sofiaemilia3


joulu@sofiaemilia4joulu@sofiaemilia2Vielä on mahdollisuus hyödyntää koodia sofiaemilia15, jos sudion kuulokkeet houkuttelevat joululahjaksi itselle tai kaverille. Saat ostoksen loppusummasta -15% ja vielä ilmaisen joululahjapaketoinnin kaupan päälle.


joulu@sofiaemilia6
joulu@sofiaemilia
joulu@sofiaemilia5Mua houkuttelisi hommata kuusen alle vielä sellainen pieni valkoinen karvatalja, mutta se taitaa jäädä ensi vuoteen. Ompahan jotain uutta silloinkin.

Mites teillä, onko jo kaikki lahjat paketeissaan?xx Sofia

2 kommenttia:

 1. Ihana kuusi! <3
  Meillä ei lahjat oo vielä löytäneet ees kotiin asti, saati sitten paketteihin. Tänä vuonna lahjojen hankinta menee viime tinkaan... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mustakin, se on niin söpö <3

   Haha mutta onhan tässä vielä hyvin aikaa ;)

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni ♥