15. tammikuuta 2018

TAVOITTEITA JA TOIVEITA VUODELLE 2018

talviasuTätä vuotta ollaan keretty elämään huomaamatta jo lähes kuukausi, mutta vielä ei ole liian myöhäistä heittää ilmoille muutama tavoite tai toive tälle vuodelle. Palataan postaukseen vuoden lopussa ja katsotaan kuinka listauksen lopulta kävi.


Enemmän liikuntaa ja vähemmän ylimääräisiä herkkuja. Tämä tavoite on potkaistu käyntiin jo viikko sitten, sillä otin tavoitteeksi saavuttaa tänä vuonna "nätin" lihasmassan ja vähentää sen myötä ylimääräisten herkkujen syöntiä elämällä astetta terveellisemmin. Nollatoleranssia ei tämän asian kanssa kuitenkaan oteta, vaan herkkupäiviä saa pitää silloin kuin siltä tuntuu, muttei monesti viikossa.

Vältä asioiden viimetinkaan jättämistä. Olen aina ollut hyvin säntillinen ja hoitanut menot ja deadlinet ajallaan, mutta mitä tulee ikävien ja tylsien asioiden hoitamiseen, olen niissä toisinaan aikaansaamaton. Muun muassa olen viime viikon stressannut autokoulun syventävään vaiheeseen ilmoittautumisesta, vaikka aikaa suorittaa on enää vain pari viikkoa. Syy tähän on se, että yksinkertaisesti se on aivan turhaa rahantuhlausta...talviasu4
talviasu6


talviasu5
Mahdollisuuksien tullen matkusta. Kokemukset tekevät meistä ehdottomasti rikkaampia kuin mikään materia. Kreikka, Portugali, Malediivit, Espanja, Thaimaa...Voisinkin myöhemmin koota listaa tämän vuoden reissuhaaveisiin liittyen.

Vähemmän somea ja enemmän hetkessä elämistä. Sen leffan voi katsoa ilman puhelimen räpläystä ja iltaa voi viettää ilman hetkien taltiointiakin.

Ihan ihka oman asunnon hankkiminen tai vastaavasti uusi vuokrakoti pienemmällä vuokralla. Ikävää, mutta totta ettei nykyinen vuokra-asuntomme tule olemaan kodin nimen paikalla enää pitkään, sillä vuokra on jo tällä hetkellä ihan tarpeeksi ja kuultiin sen nousevan vielä lisää muutaman kuukauden päästä.talviasu2Keskity parisuhteeseen ja siihen toiseen. Viettäkää yhteistä aikaa aina kun mahdollista ja tehkää niitä extemporee juttuja. Meillä menee paremmin kuin hyvin ja aion ehdottomasti tehdä töitä sen eteen, että tilanne tulee jatkossakin pysymään samanlaisena. Parisuhteeseen tulee aina panostaa, eikä koskaan pitää toista itsestäänselvyytenä.

Löydä se unelmien opiskeluala. Toivon ovien pikkuhiljaa avautuvan opiskelun rintamalla siinä suhteessa, että ala alkaisi jollain tapaa hahmottumaan. Jos itse opiskelupaikkaa ei vielä tänä vuonna irtoa, ei se maata kaada jos töitä on, mutta kunhan edes siitä alasta saisi jonkinlaista käsitystä.talviasu3


Kivaa alkanutta viikkoa!xx Sofia

8 kommenttia:

 1. Ihana postaus ja ihanat kuvat <3 Munkin tavotteista löytyy muutama sama, kun sulla. Hyvää vuotta 2018!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viivi <3 kiva kuulla että meillä on samanlaisia tavoitteita. Mukavaa alkanutta vuotta sullekin!:)

   Poista
 2. Tosi hyvä postaus ja toi parisuhteeseen panostaminen on niin tärkeetä, meiän pitäis ehdottomasti pitää kans poilaystävän kanssa useemmin sellasia treffipäiviä yhteisen arjen keskellä<3 ja ihanat kuvat susta! :*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana <3!:* On totta, että sellaiset pienet treffipäivät arjen keskellä ovat iso buusti ja lisäksi vahvistavat parisuhdetta! Ja jos ei aina kerkeä kunnon treffipäiviä pitämään, voi hyvin napata sen yatzyn sinne sänkyyn ja heitellä kilpaa ;)

   Poista
 3. Onpas ihanan iloiset kuvat! Toi somen käytön vähentäminen ja hetkessä eläminen ois kyllä tavottelun arvonen juttu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sini!:) Sitä mieltä mäkin oon. Ihan liikaa tulee päivittäin selattua somea, ettei tauko olisi yhtään pahitteeksi välillä.

   Poista
 4. Ihanaa huomata, että toisilla on samanlaisia tavoitteita kuin itselläkin. Kiva postaus ja kaikin puolin ihana blogi muutenkin. Jään ilolla seuraamaan!

  '

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla. Ja niimpä, näihin on varmasti tavallaan helppo samaistua, sillä ovat kuitenkin realistisia ja täten toteutettavissa :)

   Kiitos vielä sulle!

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni ♥