12. helmikuuta 2018

14.2. - PÄIVÄ YSTÄVÄN

Yhteistyössä Sisustus Terva&Höyhen*
Ihan pian on ystävänpäivä ja meillä on poikaystävän kanssa suunnitelmissa syödä vähän paremmin, luultavasti tässä ihan kotosalla ja keksiä jotain spessumpaa tekemistä. Ei mitään ihmeellistä, mutta jotain tavallisesta poikkeavaa. Alunperin oli tarkoitus huomenna kahvitella myös parhaan ystäväni kanssa ystävänpäivän kunniaksi hieman etukäteen, mutta mulle sattuessa sittenkin työpäivä, täytyi suunnitelmia siirtää paremmalle ajankohdalle.

Ystävyyttä ei voi pitää itsestäänselvyytenä, tosi ystävä on yhtä harvinainen kuin tosirakkaus - lukee kalenterini sivulla. Näinhän se menee, mutta jotenkin sitä havahtuu aina muistamaan ystäviä eritavalla näin ystävänpäivän tullen. Siitä puheen ollen, kävin viikko sitten tutustumassa erääseen sisustuspuotiin täällä Lappeenrannassa. Sisustus Terva ja Höyhen on täynnä kaikkea kivaa pientä esimerkiksi juuri ystävänpäivää ja ystävää ajatellen.tervajahöyhen


tervajahöyhen7tervajahöyhen4Löysinkin sieltä muutamia kivoja tuotteita esimerkiksi omia ystäviäni ajatellen ja ajattelin vinkata teillekin, sikäli mikäli ystävänpäivänä haluat muistaa ystävää ja pieni lahja olisi hakusissa. Silmääni pistivät erityisesti kuvissa näkyvät hiuspyyhkeet - joita on saatavilla neljässä eri värissä, viimeisimmässä kuvassa olevat leikkuulaudat sekä rannekorut, joihin on itse mahdollista valita mieleisensä hely. Persoonallisia lahjoja varmasti ihan jokaiselle.


tervajahöyhen5
tervajahöyhen6

Vaikka ystäviä ja poikaystävää tulisi muistaa ihan jokaisena päivänä, on silti ihanaa että sille on kalenterissa omistettuna ihan oma päivänsä!


Sisustus Terva&Höyhen
Ristikankaankatu 26
53600 Lappeenrantaxx Sofia

4 kommenttia:

 1. Samaa mieltä, vaikka joka päivä on ystävänpäivä niin on silti ihanaa, että sellainen kalenterissa on! :) Just kirjoittelin omaan blogiin siitä, että on erityisen ihanaa, että meillä se on nimen omaan ystävänpäivä eikä vain romanttisen rakkauden päivä :)

  Ihanan näköisiä nuo pesuaine"korit".. tuli heti mieleen, että tollaiset olisi mökillä ihanat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juuri näin, niin samaa mieltä sun kanssa:)! Täytyykin käydä lukasemassa postauksesi aiheesta.

   Ja ne ovat kyllä tosi kivan näköiset:)

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni ♥