8. helmikuuta 2018

LUNTA JA KUUMIA KAAKAOITA

talviasu(3)Enpä olisi ihan ensimmäisenä uskonut meikäläistä heittelemässä lunta ilmaan kuin pienet lapset. Mutta hei, kuka voisikaan vastustaa pakkasen luomaa pumpulilunta? Innostuimpa oikein toden teolla viskelemään ja huomasinkin olevani loppupelissä pienen lumipeitteen peitossa. Kuvailuiden päätteeksi oltiin niin umpijäässä, että siirryttiin suoraan sisätiloihin kahvilaan kuumalle kaakaolle. Ai että miten voi kaakao maistua pitkästä aikaa ja näin pakkaskeleillä niin hyvältä! Tuli samalla pienet lasketteluvibat, kun aina tarpeeksi jäässä ollessamme siirryimme sisätiloihin kaakaoille.

Vielä pari päivää duunia ja sen jälkeen odotettu viikonloppu, nimittäin pitkästä aikaa vapaa sellainen! Päätettiin pitää poikaystävän kanssa samaan aikaan rento mutta aktiivinen viikonloppu, kun se kerran on mahdollista. Perjantai vietetään viinilasillisen (tai jonkun muun lasillisen) kanssa, lauantaina pakataan uimakamppeet mukaan ja vietetään ilta kylpylässä lilluen ja sunnuntaina puolestaan vedetään hikitreeniä salilla. Aktiivisuutta ja rentoutumista hyvässä tasapainossa keskenään. Ja kuka tietää, ehkäpä seuraavan vapaan viikonlopun tullen raahaan poikaystävän rinteeseen ja niille perinteisille kaakaoille ;)talviasu(2)
talviasu(4)


talviasutalviasu(1)


Millaisia suunnitelmia teillä on tulevalle viikonlopulle?xx Sofia

2 kommenttia:

  1. Vitsi sun hiukset on upeat!!♥ On kyllä ollut ihan super ihana tää talvi!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, kiitos hirmuisesti <3! Ja niimpä! Tällaiset alle kymmenen asteen pakkaspäivät ovat huippuja kun vielä tarkenee ulkonakin!

      Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni ♥