22. helmikuuta 2018

NÄIN MUOKKAAN INSTAGRAM KUVANIKyselin teiltä jokunen aika sitten instagramissa, kiinnostaisiko postaus kuvien muokkauksesta - erityisesti instagramkuvien. Enemmistö oli sitä mieltä, että kyllä ja täältä pesee!vsco


Mulla on käytössäni VSCO cam, jonka läpi vien jokaisen kuvani ja tätä kautta teen suurimmat muokkaukset. Pidän erityisesti VSCO:n laajasta filtterivalikoimasta, jossa on varmasti jotain jokaisen makuun. En itse ole hommannut ollenkaan maksullisia paketteja, vaan olen pärjännyt hyvin ilmaisillakin. Lopuksi teen pientä hienosäätöä instagramin omilla säädöksillä, säätämällä korotuksia, varjoja ja lisää terävyyttä. Satunnaisesti käytän myös loppusilaukseen kirkkauden säätöä, mutta useimmiten sen säädän jo vsco:ta käyttäen. En kuitenkaan koskaan käytä instagramin omia filttereitä.

Suosikkifiltterini tällä hetkellä on A6 ja harvemmin käytänkään mitään muuta. Pyrin filttereitä käyttämällä luomaan instagramfeediini yhtäläisen värimaailman. En koskaan säädä filttereitä maksimiin, vaan yleensä noin puoleen väliin. Sen lisäksi muokkaan värisävyjä, kirkkautta, ihan miniministi kontrastia ja lämpötilaa. Lisään jokaiseen kuvaan myös terävyyttä. Jos ennen pidin todella vaaleista ja hieman sinertävään taittavista kuvista, ovat viimeaikaisemmat kuvani olleet enemmän lämminhenkisempiä.


Tässä vielä ylimmän kuvan muokkaus vaihe vaiheelta. Filtteri A6, säädetty +6,7. Kirkkaus +2,5 Kontrasti +0,1 Värikylläisyys +0,5 Lämpötila +0,8 Värisävy +0,6 ja Terävyys +2,4. Loppusilauksena instagramin omissa säädöissä lisätty korostusta ja hieman varjostusta. Jokainen kuva tietenkin vaatii omanlaisen käsittelynsä, mutta pääpiirteittäin jokainen kuva kokee kuitenkin vaihe vaiheelta saman muokkauksen.


instagram
vscomcam
vsco2
vscocam@sofiaemilia


Jäikö teille jotain kysyttävää tai olisiko teillä heittää omia vinkkejä ilmoille?


xx Sofia

2 kommenttia:

  1. Tää oli hyvä postaus<3 Aina yhtä mielenkiintosta lukea miten muut muokkaa kuviaan ja vertailla ennen ja jälkeen otoksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Kiva kuulla ja mustakin näitä on aina kiva lueskella muilta, uusien vinkkien toivossa ;)

      Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni ♥